Skip to content

Aanleg

Wij zijn een verrassend veelzijdig bedrijf met een passie voor ons vak. De diversiteit zie je ook terug in onze diensten. Zo leggen we particuliere tuinen tot complete recreatieparken aan.

Wij realiseren duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen-, terrein- en projectinrichting en watervoorziening. Als complete totaalpartner verzorgen we na aanleg ook het onderhoud. Daarbij geven we u een deskundig advies vanaf de eerste schets tot na de oplevering. Voor elke wens realiseren wij een oplossing.

Aanleg voor aanleg

Inmiddels werken wij door het hele land aan aanleg projecten. Van groendaken in Almelo tot recreatie,- en vakantieparken van Ameland en Callantsoog tot Susteren in Limburg. Complete aanleg van parken en de buitenruimtes van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kliniek en ziekenhuis. Sandee is tevens trotse partner van het IVN. Voor de ontwikkeling van groene schoolpleinen, want meer vergroenen draagt een mooie steen bij aan de ontwikkeling en scholing van kinderen.

Met een duurzame blik ontwikkelen, leggen we aan en onderhouden we de buitenruimtes. Met oog op de toekomst en detail. Parken worden aangelegd als verlengstuk in de unieke vakantie ervaring voor toeristen en vakantiegangers. Het vormt een meerwaarde voor de gast om te verblijven in een mooi en goed onderhouden omgeving waar iedereen zich prettig voelt.

Wilt u experts in de aanleg van uw park, tuin van uw tweede woning of vakantiewoning. Neem dan gerust contact met ons op via 0113 – 372738 of mail naar info@sandee.nl

Recreatie stroomt door onze aderen

Inmiddels werken wij door het hele land aan aanleg projecten. Van groendaken in Almelo tot recreatie,- en vakantieparken van Ameland en Callantsoog tot Susteren in Limburg. Complete aanleg van parken en de buitenruimtes van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kliniek en ziekenhuis. Als trotse partner van het IVN ontwikkelen we ook groene schoolpleinen, waarmee we bijdragen aan de ontwikkeling en scholing van kinderen.

Meer dan groen

Sandee Groen legt veel meer aan dan groen alleen. Denk hierbij aan houten vlonders, bestrating tot het bouwen van tuinhuizen. Ook zijn we sterk in het realiseren van groene binnenruimtes zoals kantoortuinen.

Sandee denkt met je mee

We geloven we in samenwerking. We luisteren naar uw visie, werken nauw met u samen gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Samen creëren we groene ruimtes die niet alleen de omgeving verrijken, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Een fijne omgeving creëren waar veel mensen van kunnen genieten vind ik mooi.
Mark - Aanleg hovenier

STERK
IN
RECREATIE

EEN POSITIEVE BIJDRAGE AAN DE GASTBELEVING

Bij Sandee Groen begrijpen we dat de buitenomgeving een cruciale rol speelt in het vormgeven van een memorabele gastervaring. Een groen park gaat verder dan alleen esthetiek; het draagt bij aan een diepere, verrijkende beleving voor uw gasten. 

VAKKUNDIG KLANTGERICHT DUURZAAM INNOVATIEF

Wij denken niet in standaardoplossingen, maar blijven steeds innovatief en leveren het liefst maatwerk. Ons team van gedreven medewerkers staat voor kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de bijdrage van iedere collega meerwaarde levert en even waardevol is voor het nastreven van onze doelen. Onze medewerkers zijn bekwaam, gemotiveerd, loyaal en betrouwbaar. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

Recent aangelegd