Als het om kwaliteit gaat
Noordstraat 1a Kamperland
ma-vr: 08:00 - 17:00

Uit onze aanlegwerkzaamheden van grote recreatieparken is Sandee Projectinrichting ontstaan. Dit past in onze visie om onze klanten een totaaloplossing te bieden in zowel buiten- als binnenruimtes: van het eerste grassprietje tot het laatste theelepeltje en schoonmaak.

Wij merkten dat het spannend wordt voor onze klanten aan het eind van een project. De hovenier legt zijn laatste hand aan de tuin, terwijl de projectinrichter de oprit of het gras alweer kapot rijdt. Beter werkt het om alle werkzaamheden in één hand te geven.
Wij bieden hiermee een totaalpakket aan voor de inrichting van recreatieparken, zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Voor alle soorten wand- en vloerbekleding kunt u bij ons terecht, maar ook voor het inhuizen van uw objecten. Zowel met uw eigen meubelen, als met meubelen die door ons kunnen worden geleverd.

U kunt bij ons terecht voor

In ons pand in Kamperland is ons eigen naaiatelier gevestigd. Onze diensten worden uitgevoerd met eigen multifunctionele transportmiddelen. Indien wij het juiste transport niet voor handen hebben kunnen wij dit vanuit ons netwerk inhuren. Dat betekent dat de functie, beleving en duurzaamheid van onze oplossingen in balans zijn. Dit balans wordt bereikt doordat we werken vanuit vakmanschap en met oog voor resultaat.

INTERESSE?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul uw contactgegevens en de werkzaamheden in op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

projectpaginafoto1

projectpaginafoto2 projectpaginafoto3

img_divider

Waarom kiest u voor Sandee Projectinrichting?

Wij werken innovatief, flexibel en duurzaam. Het betekent dat de functie, beleving en duurzaamheid van onze oplossingen in balans moet zijn. Dit kan alleen als we werken vanuit vakmanschap en met oog voor het resultaat.

  U wilt een functionele omgeving?
  Wij voegen daar beleving en duurzaamheid aan toe!
 Ruime ervaring met inrichten van projecten

Geïnteresseerd in onze service? Maak een afspraak
info aanvragen