Als het om kwaliteit gaat
Noordstraat 1a Kamperland
ma-vr: 08:00 - 17:00

Wij zijn een verrassend veelzijdig bedrijf met een passie voor ons vak. Sandee Hoveniers BV is het aanlegbedrijf binnen onze ondernemingen. De medewerkers realiseren particuliere tuinen van klein tot groot, bedrijfsterreinen in de ruimste zin van het woord, en complete recreatieparken. Wij realiseren duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen-, terrein- en projectinrichting en watervoorziening.
Graag worden wij vroegtijdig bij het ontwikkelen van de eerste plannen betrokken. Wij geven u deskundig advies over de aanleg van het complete project. Voor elke wens realiseren wij een oplossing. U kunt bij ons terecht als het gaat om

 • (sier-)bestrating
 • beplantingen
 • terrassen
 • beschoeiingen
 • vlonders
 • pergola's
 • waterpartijen
 • veranda’s
 • groendaken
 • verlichting
 • groene daken
 • verticale tuinen
 • waterberging
 • natuurlijke speelplaatsen

..of welke inrichting van uw ruimte dan ook. Wij zorgen voor kwaliteit bij aanleg en ondersteunen waar nodig! Uw plannen worden tot in het kleinste detail met enthousiasme en passie uitgevoerd!
De (groene) buitenruimte is een verlenging van uw woning, bedrijfspand, recreatiepark en -terreinen, stads- en dorpsaanzicht. Een belangrijk aspect is dat binnen en buiten naadloos op elkaar aansluiten. Zodat u het binnen- en buitengevoel gaat beleven.

PARTICULIERE TUINEN

Zoekt u een hovenier voor de aanleg en eventueel onderhoud aan uw tuin, dan bent u bij de Sandee groep aan het juiste adres. Onze vakbekwame hoveniers gaan graag aan de slag in uw tuin. Onze hoveniers kunnen voor ieder budget een prachtige tuin realiseren, op basis van uw wensen. Uw wensen worden door onze ontwerpers 2D of 3D gepresenteerd in een maatwerk tuinplan. Met gepaste materialen en volgens de laatste technieken realiseren wij uw tuin.
Wij maken, afhankelijk van uw wensen, een specifiek onderhoudsplan zodat uw tuin erbij ligt zoals u dat wilt op een manier zoals u het prettig vindt.

BEDRIJFSTERREINEN

De ruimte rond uw bedrijfspand, of mogelijk het complete bedrijfsterrein is het visitekaartje voor uw onderneming. Een eerste indruk maakt u maar één keer. Na de realisatie van uw pand kunnen wij de buitenruimte aanpakken. Diverse van onze werkzaamheden komen sinds 2015 in aanmerking voor Milieu Investeringsaftrek (MIA). Zo kunt u een mooie binnen- en buitenruimte realiseren en ondersteunt de fiscus uw investeringen.

RECREATIEPARKEN EN -TERREINEN

Sandee Hoveniers heeft afgelopen jaren haar sporen verdiend in het aanleggen van recreatieparken- en terreinen. Meerdere parken tot 650 woningen hebben wij inmiddels aangelegd. Wij kunnen hierbij de complete aanleg uit handen nemen. In nauwe samenwerking met door ons geselecteerde onderaannemers geeft u de complete realisatie in één hand, zodat u met één aannemer te maken heeft.

GEMEENTEN, NUTSBEDRIJVEN EN WATERSCHAPPEN

Ook in de publieke sector zijn wij als Sandee Hoveniers BV ervaren. Vele buitenruimtes hebben wij aangepakt en in onderhoud gekregen. Onze vaktechnische kennis neemt de (semi-)overheid veel werk uit handen. Groen kleedt de leefomgeving aan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van functionele buitenruimten. Wij beschikken over de tools om dit ook in 3D te tekenen.
Na aanleg verzorgen wij graag het onderhoud aan uw buitenruimte. Onze medewerkers van Sandee Groenbeheer BV verzorgen dit tot in de puntjes. U kunt rekenen op de ervaring en vakkundigheid van onze mensen. Zij weten precies hoe en wanneer zij bomen, struiken, hagen en planten moeten snoeien. Snoeien is belangrijk voor de groei, bloemvorming, het behouden van vormen en het voorkomen van ziekten. Daarnaast wordt de noodzakelijke bemesting uitgevoerd en structuurverbetering van de grond. Ook verzorgen wij het onkruidvrij houden van de buitenruimte.
Als Sandee Groenbeheer BV het aangelegde project van Sandee Hoveniers BV in onderhoud krijgt, gelden er uitgebreide garantievoorwaarden.

INTERESSE?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul uw contactgegevens en de werkzaamheden in op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

sandee-hoveniers-kamperland hovenierspaginafoto2 hovenierspaginafoto3 hovenierspaginafoto4 sandee-hoveniers Sandee-Hoveniers-recreatieparken Sandee-Hoveniers-Project-Duynhille hovenierspaginafoto5-Cadzand

img_divider

Waarom kiezen voor Sandee Hoveniers?

Wij brengen de wensen van u en onze deskundigheid bij elkaar. Wij genieten van mooi aangelegde tuinen en kijken steeds weer uit naar nieuwe uitdagende projecten.

  Verhoog uw wooncomfort met een mooi aangelegde tuin
  Deskundig advies
  Meer dan 25 jaar ervaring
  Vakkundige hoveniers

Uw plannen worden tot in het kleinste detail met enthousiasme en passie uitgevoerd!
Wij zorgen voor kwaliteit bij aanleg en onderhoud en ondersteunen graag waar nodig!
Zijn vakbekwame en gedreven hoveniers!
Gebruik maken van onze expertise? Neem contact op!
info aanvragen