Als het om kwaliteit gaat
Noordstraat 1a Kamperland
ma-vr: 08:00 - 17:00

Inmiddels werken wij door het hele land aan aanleg projecten. Van groendaken in Almelo tot recreatie,- en vakantieparken van Ameland en Callantsoog tot Susteren in Limburg. Complete aanleg van parken en de buitenruimtes van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kliniek en ziekenhuis. Sinds vorig jaar zijn we ook trots partner geworden van het IVN. Voor de ontwikkeling van groene schoolpleinen, want meer vergroenen draagt een mooie steen bij aan de ontwikkeling en scholing van kinderen.

Met een duurzame blik ontwikkelen, leggen we aan en onderhouden we de buitenruimtes. Met oog op de toekomst en detail. Parken worden aangelegd als verlengstuk in de unieke vakantie ervaring voor toeristen en vakantiegangers. Het vormt een meerwaarde voor de gast om te verblijven in een mooi en goed onderhouden omgeving waar iedereen zich prettig voelt.

Wilt u experts in de aanleg van uw park, tuin van uw tweede woning of vakantiewoning. Neem dan gerust contact met ons op via 0113 - 372738 of mail naar info@sandee.nl

Of vul uw contactgegevens en de werkzaamheden in op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

img_divider

Waarom kiest u voor Sandee Groenprojecten?

Wij werken innovatief, flexibel en duurzaam. Het betekent dat de functie, beleving en duurzaamheid van onze oplossingen in balans moet zijn. Dit kan alleen als we werken vanuit vakmanschap en met oog voor het resultaat.

 U wilt een fijne groenbeleving voor uw gasten?
  Wij voegen daar een uniek vakantiegevoel en duurzaamheid aan toe!
 Ruime ervaring met de aanleg van recreatie,- en vakantieparken

Geïnteresseerd in onze service? Maak een afspraak
info aanvragen