Als het om kwaliteit gaat
Noordstraat 1a Kamperland
ma-vr: 08:00 - 17:00

groenbeheerpaginafoto1 groenbeheerpaginafoto groenbeheerpaginafoto5groenbeheerpaginafoto0-1 groenbeheerpaginafoto4

Wij bieden groenbeheer aan voor de gehele buitenruimte. Onze teams werken landelijk. Wij zetten zoveel mogelijk vaste teams in op onze opdrachten.

BEDRIJFSTERREINEN

De ruimte rond uw bedrijfspand, of mogelijk het complete bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw onderneming. Een eerste indruk maakt u maar één keer.
Door onze specialistische verzorging blijft het groen rondom uw bedrijf of in uw park het hele jaar door gezond. Dat zorgt dan weer voor een prettig leefklimaat voor uw personeel en voor uw gasten.

RECREATIEPARKEN EN -TERREINEN

Sandee Groenbeheer BV heeft afgelopen jaren haar sporen verdiend in het onderhouden van recreatieparken- en terreinen. Diverse opdrachtgevers van verschillende omvang maken gebruik van onze diensten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een beeld- of frequentie onderhoudsplan aanbieden. Werkzaamheden worden afgestemd op de drukte op uw (recreatie)bedrijf, maar ook op uw specifieke wensen. Onze medewerkers en hun werkzaamheden zijn niet tot last.

GEMEENTEN, NUTSBEDRIJVEN EN WATERSCHAPPEN

Wij zijn bekend bij diverse (landelijke) overheden, Nutsbedrijven en Waterschappen. Op opdrachten zetten wij onze vakbekwame mensen in en hebben wij de beschikking over een geavanceerd machinepark.
Met Sandee Groenbeheer BV kunnen wij u o.a. de volgende werkzaamheden aanbieden:

  • Maaien van gazons, grasvelden, taluds en slootkanten
  • Onkruidbestrijding
  • Plantsoenen onderhoud
  • Hagensnoei
  • Onderhoud waterpartijen
  • Gladheidsbestrijding
  • Reinigen van bestrating, terrassen en gevels
  • Boom- en bosonderhoud
  • Groenbeheerplan, en meerjarig onderhoudsplan

Wij verrichten onze werkzaamheden in goed overleg en volgens vooraf overeengekomen bestek, offerte en planning.

INTERESSE?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul uw contactgegevens en de werkzaamheden in op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

img_divider

Waarom kiest u voor Sandee Groenbeheer?

Niets is te groot voor Sandee Groenbeheer B.V. Groot in groen zegt al genoeg. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materieel om het groen goed te kunnen onderhouden.

  Ruime ervaring in aanleg en onderhoud van bedrijfsgroen
  Deskundig advies
 Wij denken met u mee
  Vakbekwame mensen

info aanvragen