Investeren in uw groene omgeving? Profiteer van veel voordelen waaronder belastingvoordeel!

Steeds meer consumenten, overheden en bedrijven maken duurzame keuzes voor hun tuin, bedrijfsterrein, park of andere buitenruimte. Daarmee dragen zij bij aan meer biodiversiteit, een beter leefklimaat en de gezondheid van onze mensen. Wij van Sandee Hoveniers BV weten als geen ander wat er nodig is om uw buitenruimte te vergroenen.

Investeringen in de groene buitenruimte, die aantoonbaar bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit komen sinds 1 januari 2015 in aanmerking voor investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in technieken/producten die op de milieulijst staan kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst.

Een groene omgeving geeft uw bedrijf een beter imago, niet alleen bij klanten en relaties, ook bij uw werknemers. Bovendien heeft het een positieve invloed op hun welzijn en productiviteit. En wist u dat groen in de omgeving de waarde van uw onroerend goed doet toenemen?

Bent u ondernemer voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting en investeert u minimaal € 2.500,– dan kunt u de fiscale voordelen toepassen.

Het gaat om investeringen waarmee de direct omgeving van uw pand beter is afgestemd op de weersinvloeden en aantrekkelijker is voor mens en dier. In feite gaat het om alle maatregelen die passen binnen De Levende Tuin met aandacht voor de vijf onderdelen dieren, energie, voedsel, water en bodem.

Bent u geïnteresseerd in de maatregelen, laat uw dan uitgebreid voorlichten door onze medewerkers.

Wat kunnen wij voor u beteken:

– Deskundig advies over het vergroenen van uw bedrijfstuin of -terrein

– Vakkundige aanleg of renovatie van uw groene buitenruimte

– Planmatig onderhoud zodat uw bedrijfspand het hele jaar door een fraai visitekaartje is

Sandee Hoveniers BV is een vooruitstrevend ambitieus hoveniersbedrijf met een meer dan landelijke dienstverlening. Wij beschikken over diverse teams van goed opgeleide groenmedewerkers van Brugge tot aan Texel, en van Egmond aan Zee tot aan Bad Bentheim in Duitsland.  Sandee Hoveniers heeft inmiddels diverse mooie referentieprojecten voorzien van groene daken.  Sandee Hoveniers BV kan voor u groene daken en gevels aanleggen, projecten voorzien van advies, en groen intekenen binnen uw plannen.