Als het om kwaliteit gaat
Noordstraat 1a Kamperland
ma-vr: 08:00 - 17:00
18 aug 2020

Parktuin in Kamperland

Deze prachtige parktuin hebben we gerealiseerd voor een klant in Kamperland. Het ontwerp hebben we verzorgd en de aanleg van de gehele tuin. De weelderige bloemenborders en de vijver met brug zijn een plaatje om naar te kijken.

Op de vroege morgen kan je met plezier een wandeling maken over de kronkelende paadjes die in de tuin zijn aangelegd. Je hoort de vogels fluiten en de geuren en kleuren van de bloemen zijn overweldigend. Bekijk hieronder de foto’s om een indruk te krijgen van het werk dat wij hebben geleverd.

15 jul 2020

Duintuin in Kamperland

Voor een particuliere klant hebben we deze tuinduin gerealiseerd. In deze tuin heb je het idee dat je op vakantie bent. Onze collega’s hebben het ontwerp en de aanleg verzorgd. Het gebruik van diverse materialen geeft de tuin een natuurlijke uitstraling. Door met hoogte te spelen door middel van de kastanjehouten palen en borders geeft een speelt effect.

Ook zijn er diverse soorten siergras en een heel aantal leibomen geplant. De leibomen zorgen voor meer privacy in de tuin wanneer ze blad dragen.

16 jun 2020

Wellnesstuin Amadore Kamperduinen

Voor Amadore Hotel-Restaurant Kamperduinen heeft Sandee groen de Wellnesstuin gerealiseerd. Deze wellnesstuin is opgeleverd in opdracht van Amadore.

Aan de voorzijde is een terras aangelegd met diverse zitgelegenheid en houten cabana’s inclusief schaduwdoeken. De tuin aan de achterzijde biedt privacy en rust voor haar gasten, een plek om te ontspannen. Het gebruik van luxe materialen zorgt voor een totale wellness beleving die past bij de uitstraling van het hotel.

Er is bij de aanleg gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals keramische tegels, vlonders van duurzaam bamboe en cabana’s van Hollands eikenhout. Daarnaast is op het dak gedeeltelijk een groendak aangelegd, verschillende kamers van het hotel hebben uitzicht op het dak.

Wellnesstuin Amadore Kamperduinen
Voorzijde Amadore Kamperduinen
05 mei 2020
Revitalisatie Banjaard strandovergang

Revitalisatie overgang Banjaardstrand

De revitalisatie werkzaamheden van de overgang naar het Banjaardstrand zijn afgerond. Sandee Groen heeft dit gerealiseerd in opdracht van Gemeente Noord-Beveland, in samenwerking met onder andere Hoondert en met behulp van de Jonge Waterbouw en Struijk Techniek. Samenwerken met lokale ondernemers zodat we elkaar versterken en gebruik maken van de expertise van de verschillende bedrijven.

Voor dit project staat het gebruik van duurzame materialen centraal. Dit is onder andere terug te vinden in de bamboe vloerdelen, welke CO2 neutraal zijn geproduceerd. Verlichting die brand op energie van zonnepanelen. Begroeiing is aangeplant met streekeigen beplating, hierdoor ontstaat er een natuurlijk beeld en groeien er planten die in de omgeving opgaan. Daarnaast zijn er kastanje houten palen geplaatst, Corten stalen elementen zoals het fietsenrek waar ook de mogelijkheid is om elektrische fietsen op te laden. Het toilet is zelfreinigend en de pratende prullenbakken sporen mensen aan de omgeving netjes te houden.

Fotografie & film: Vibez Factory

 

Banjaard strandovergang trap Sandee Groen

Banjaard strandovergang Sandee Groen

 

22 okt 2019

Groen voor hoofdkantoor Roompot Vakanties

Het onlangs geopende nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties is een mooie blikvanger langs de A58 bij Goes. Sandee Groen heeft zowel binnen als buiten, het kantoor van fraaie groenpartijen voorzien. Het thema strand, passend bij Roompot Vakanties, is Sandee Groen op het lijf geschreven: strandpalen, een steiger, helmgras, schelpenpaden. Verder is er een trimbaan rond het pand aangelegd en staan er fruitbomen met daaronder bloemenmengsels voor een mooie biodiversiteit in de kantoortuin. Het  kantoorpand is intern voorzien van moswanden en sfeervolle planten voor een prettig werkklimaat.
Fotografie: Percy’s – Leon Beekman

 

08 feb 2019

Roompot Water Village

Afgelopen zaterdag 2 februari zijn wij aanwezig geweest op de koperskijkdag van Roompot Water Village. Alles was prima verzorgd in Restaurant Bestevaer. Wij mogen dit prachtige park gaan aanleggen in Kamperland! Op dit filmpje is te zien hoe hoe het project al vorm begint te krijgen:

info aanvragen