Meet the team…Rinis Hoogerbrugge

Mijn naam is Rinis Hoogerbrugge en ik ben sinds mei 2014 werkzaam bij Sandee. Mijn passie voor het groen heb ik eigenlijk overgenomen van mijn vader. Mijn vader was fruitteler en in de avonduren was hij vaak bezig met de aanleg van tuinen. Ik ging vaak met mijn vader mee en heb toen ontdekt dat ik dit een prachtig beroep vind.

Vanaf mijn 15e ben ik echt werkzaam in het groen. Ik heb de opleiding voor timmerman/metselaar gedaan op het LTS. Ik heb een tijdje gewerkt als metselaar, daarna bij een klein bedrijf in het groen en uiteindelijk terechtgekomen bij Sandee. Ik ben begonnen als hovenier in de aanleg en doe dit nog steeds met veel plezier. Wellicht kan ik ooit nog eens voorman worden. Op dit moment ben ik erg tevreden met wat ik doe.

Ik word gelukkig van de aanleg van een mooie tuin of park maar ook het feit dat deze tuin of dit park keurig onderhouden wordt. Het werk in de aanleg is zeer divers. Het maakt de uitdagingen groot en is zeer afwisselend. De laatste jaren is ook de aanleg van groendaken enorm toegenomen. Mooi dat dit mogelijk wordt gemaakt door subsidies vanuit de Provincie Zeeland.

Er is ook geen dag hetzelfde bij Sandee, het is een groeiend bedrijf, variatie in het werk en verschillende collega’s maakt het ook gezellig en leuk om mee te werken. Heel de dag in de buitenlucht en mooie tuinen maken waar de klanten blij mee zijn. Dat is mooi.